A câștigat la LOTO, dar a fost jefuit. Patru bărbați l-au tâlhărit noaptea, în casă

269

Un bărbat din Suceava a câștigat la LOTO, însă a rămas fără mii de euro, fiind jefuit noaptea, în propria-i locuință.

Un bărbat de 41 de ani din comuna suceveană Ostra  a câștigat la LOTO 10.000 de euro. Vestea dată prin sat că el a câștigat atâția bani a atras și tâlharii. În noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu, în care se aflau 55.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.