Voiculescu: PNL Olt a decis mandatarea noului lider cu încredere

160

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la șefia Partidului Național Liberal, iar filiala Olt a partidului se numără printre cele care îl va susține. Anunțul a fost făcut aseară de către președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Colegiul Director Județean al PNL Olt s-a întrunit ieri după-amiază și a decis susținerea moțiunii ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” cu care și-a lansat public candidatura la conducerea partidului premierul Nicolae Ciucă.

,,Conducerea Partidului Național Liberal din poziția de lider este un act de responsabilitate și angajament pe care actualul premier al României, Nicolae Ciucă, și l-a asumat. Primul pas pe care l-a făcut a fost lansarea publică a candidaturii sale pentru această funcție cu moțiunea ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, un document care pune accent pe necesitatea unei guvernări eficiente care să ofere românilor siguranţă şi încredere.

După o analiză temeinică a moțiunii care a însoțit candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia partidului, Colegiul Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit astăzi în şedinţă statutară, a decis prin votul unanim al membrilor prezenţi susținerea moţiunii ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” și mandatarea noului lider cu încredere.,, a anunțat președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Florin Cîţu şi-a anunţat sâmbăta trecută demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Congresul extraordinar al PNL pentru alegerea unui nou preşedinte al formaţiunii va avea loc duminică, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului.