Restituirea permiselor auto și certificatelor de înmatriculare în Olt se face și în week-end ori de sărbători legale

696

Pentru a veni în întâmpinarea oltenilor ale căror perioade de suspendare a permisului de conducere ori reținere a certificatului de înmatriculare expiră în zile de week-end ori sărbători legale, Serviciul Rutier Olt a prelungit programul de lucru și în aceste zile.

Documentele reținute/retrase de către polițiștii rutieri cu ocazia exercitării atribuițiilor privind supravegherea și controlul traficului rutier, pot fi restituite și în zilele nelucrătoare. Începând cu data de 2 aprilie, ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare, din cadrul Serviciului Rutier Olt, situat în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 7-9, își va desfășura activitatea și sâmbăta, duminica sau în zilele de sărbători legale (libere), în intervalul orar 10:00-12:00.

,,În celelalte zile, programul de lucru este normal, nefiind modificat.  Astfel, polițiștii olteni oferă cetățenilor posibilitatea de a obține, inclusiv în zilele de repaus săptămânal, sărbători legale și zile libere, documentele reținute ca urmare a unor abateri rutiere, când perioada de aplicare a acestor măsuri complementare se termină în astfel de zile.,, transmite Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.