A MURIT omul de afaceri slătinean Nicu Durlă

3148

Este doliu în Slatina, în rândul comunității oamenilor de afaceri, dar și pentru numeroși slătineni și nu numai care au apelat până acum la serviciile agenției de turism Oltextur. Omul de afaceri Nicu Durlă a decedat.

Familia îndurerată anunță trecerea în neființă a celui care a fost soț și tată iubitor Nicu Durlă, membru fondator Oltextur!

Omul de afaceri a decedat la un spital din București. În urma unei operații de bypass au intervenit complicații și a intrat  în comă pentru o perioadă de șase săptămâni.

Nicu Durlă este și autorul unui Blog de călătorii și destinații de vacanță, fiind un specialist în turism cu 30 de ani de experiență în domeniul turismului din România. A fondat în 1992 un adevărat brand în turismul românesc: “OLTEXTUR”. Înainte de a se orienta spre turism, a realizat emisiuni radio memorabile cu Adrian Pintea, Octavian Cotescu, Ștefan Iordache, Ovidiu Iuliu Moldovan, Gheorghe Dinică și mulți alții, lucrând cu Marina Almășan la realizarea revistei Tribuna Studentului Economist în care avea rubrica “Flash Back”.

Cei care doresc să-și ia rămas-bun o pot face la Capela Cimitirului Eternitatea din Drăgășani mâine, joi urmând a fi condus pe ultimul drum.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!