O bătrână a murit sfâșiată de câini. Victima, târâtă de animale zeci de metri

376

Descoperire șocantă a unui paznic de la o fermă piscicolă. O femeie de 93 de ani a fost găsită de bărbat în dimineața zilei de luni, 21 martie, dezbrăcată și inconștientă, prezentând urme de agresiune fizică gravă.

Panzicul unei ferme piscicole dintr-o localitate vasluiană a alertat noaptea trecută autoritățile după ce a descoperit în apropiere trupul unei femei sfâșiat.

Alertat de lătratul câinilor, paznicul fermei piscicole a ieșit să vadă ce se întâmplă, moment în care a descoperit pe drumul din apropiere o femeie complet dezbrăcată, având trupu sfâșiat. Speriat, bărbatul a sunat la 112. Era ora 3.30. La fața locului a fost dirijat un echipaj medical de la Ambulanța Bârlad.

Bătrâna a fost preluată în stare gravă, cu hipotermie severă și mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare. De asemenea, femeiea prezenta mai multe plăgi mușcate.

În drum spre spital, femeia a intrat în stop cardiorespirator. Medicul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, prognosticul referitor la viaţa femeii rămânând rezervat. Ulterior autorităţile au confirmat decesul femeii.

Cadrele medicale au declarat că leziunile erau extrem de grave, având fragmente mâncate de câini. Hainele i-au fost sfâșiate de animalele care au târât-o zeci de metri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că victima este o femeie cunoscută cu afecțiuni medicale. Localnicii susțin că aceasta obișnuia să plece noaptea de acasă, fiind găsită ulterior de rude pe câmpuri. Femeia locuia singură și se afla în atenția serviciului de asistență socială al primăriei.