VIDEO/ Scandal monstru într-un restaurant! Doi ospătari au fost bătuți de un interlop

726

Scandal-monstru la un restaurant din Iași. Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre liderii clanului ”Brăilenilor”, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit doi ospătari.

Unul dintre interlopii cunoscuți din Iași a fost reținut de oamenii legii după ce le-a aplicat ospătarilor de la restaurantul unde se afla o lecție cu pumnul. Se pare că bărbatul s-a înfuriat pentru că nu ar fi primit ceea ce a comandat și astfel a recurs la violență.

Incidentul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 martie, iar agresorul era cu mai multe persoane la restaurant. A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă, se pare, că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. În acel moment, Claudiu Constantin, și-a ieșit din fire și l-a luat la bătaie pe ospătar. Un alt ospătar care a încercat să aplaneze conflictul a fost la rândul său lovit.

Interlopul și familia lui frecventau această locație. De scandal au auzit și polițiștii din Iași, care au deschis o anchetă, iar, luni, Caleea a fost reținut.

”La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un local din Municipiul Iaşi, acesta ar fi agresat fizic două persoane, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică. La data de 15 martie a.c., bărbatul reţinut va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul nu este străin de problemele cu legea, în trecut fiind cunoscut pentru scandalurile în stil mafiot în care a fost implicat.