Bercea scapă, din nou, de închisoare. Tribunalul Mehedinți a dispus punerea în libertate

434

Condamnat la 13 ani și 272 de zile de închisoare pentru înjunghierea fostului viceprimar al Slatinei Valeriu Matei, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, va fi eliberat. Decizia a fost pronunțată de către Tribunalul Mehedinți.

Încarcerat în octombrie 2020 pentru tentativa de omor comisă în 2009 asupra fostului viceprimar al Slatinei Valeriu Matei, Bercea Mondial scapă de închisoare. El va fi liberat condiționat, decizia fiind dată de către Tribunalul Mehedinți. Pe durata termenului de supraveghere, acesta va trebui să anunțe schimbarea locuinței sau orice deplasare care depășește 5 zile, să urmeze un curs de calificare profesională  și să nu dețină nicio categorie de armă. Decizia este definitivă.

Bercea a mai stat după gratii din 2011 până în februarie 2019, fiind eliberat tot condiționat, pentru tentativă de omor primind 7 ani și 6 luni de închisoare, iar la  pedeapsă adăugându-se condamnările pentru evaziune fiscală, în 2013, și mituirea unui gardian al Penitenciarului Colibași, în 2015.

Despre acest dosar:

Bercea- 13 ani și 272 zile ÎNCHISOARE și 40.000 euro daune morale, pentru înjunghierea fostului viceprimar al Slatinei | Realitatea Oltului