VIDEO-FOTO/Încălțăminte NOUĂ, oferită GRATUIT de o biserică din Slatina

364

Slătinenii și nu numai care au nevoie de o pereche de încălțăminte pot căpăta una gratuit la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Preotul a anunțat că un agent economic a donat 200 de perechi de încălțări pentru cei nevoiași.

Încă o campanie menită să vină în sprijinul celor care au nevoie este desfășurată în aceste zile la Slatina, de către parohia Adormirea Maicii Domnului. Grație unei donații făcute de un agent economic, cei care poartă mărimile 36 până la 44 pot alege gratuit o pereche de încălțăminte. Anunțul a fost postat de către preot pe pagina de socializare, împreună cu imagini cu obiectele ce așteaptă să fie primite.

,,Dragilor, dacă cunoașteți persoane care nu au posibilități financiare, începând de astăzi îi puteți trimite în curtea Biserica Adormirea Maicii Domnului Slatina pentru a-și alege o pereche de încălțăminte nouă!!! Prin bunăvoința Magazin YLY Slatina au fost donate peste 200 de perechi de încălțăminte , atât pentru femei cât și pentru bărbați, mărimi începând de la 36 pana la 44!!!,, a anunțat preotul Sergiu Cîrstea.

VIDEO articole donate:
https://www.facebook.com/1246530539/videos/697255964785220/