VIDEO/ Bebeluș în cărucior împins de viscol în stradă, în timp ce mama era la păcănele

994

Scene scandaloase filmate pe o stradă din Bacău, în timpul vijeliei care a avut loc luni seară. Un cărucior cu un bebeluș, lăsat nesupravegheat pe trotuar, a fost împins de vânt spre stradă, în timp ce mama juca la păcănele într-o sală de jocuri. Din fericire, căruțul a fost prins la timp, înainte să se producă o tragedie.

O tragedie a fost aproape de a se produce luni, 17 ianuarie, în orașul Bacău. Un părinte fost filmat cum lasă căruțul în fața unei săli de păcănele. După nu foarte mult timp, căruciorul în care se afla bebelușul a fost luat de vântul puternic.

Ulterior, copilul a fost dus în stradă de vijelie. Din fericire, mama a ieșit la timp din sala de jocuri și a oprit o posibilă tragedie.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie a.c, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni. Polițiștii continuă verificările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun”, au transmis polițiștii băcăuani.

Aceasta ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de 1 an și 3 luni.