O tânără de 27 de ani din Balș are nevoie de SÂNGE. Apel umanitar pentru donare!

2167

Pentru că o tânără din Balș are nevoie urgentă de sânge în lupta cu o boală cruntă ce-i pune viața în pericol, apropiații acesteia au lansat un apel pe pagina de socializare, mobilizând donatorii să-i vină în ajutor. Fata este internată la SJU Slatina.

Toți cei care sunt apți pentru a dona sânge sunt rugați să sară în ajutorul unei tinere din Olt a cărei viață depinde de transfuzii. Apelul a devenit viral pe paginile de socializare.

,,Ea este Firescu Ionela Loredana, în vârstă de 27 de ani! A fost diagnosticată cu neoplasm de glandă parotidă stg. cu metastaze osoase! Are nevoie urgentă de transfuzii de sânge, fiindcă doar ele o mai țin în viață, în momentul de față!!!! Este internată pe secția de oncologie, a spitalului județean de urgenţă din Slatina! Vă rog, cel care puteți și doriți să donați sânge pentru ea, o puteți face la orice centru de transfuzii, dar cu mențiunea să precizați numele complet, secția și spitalul(Firescu Ionela Loredana, secția oncologie, spitalul județean de urgenţă Slatina).,, este apelul lansat de apropiații tinerei din Balș.
Tânăra se luptă cu boala din vara anului 2020, fiind diagnosticată cu neoplasm glanda parotidă. Chimioterapia și radioterapia nu i-au stopat evoluția bolii decât pentru puțin timp, în septembrie anul trecut cancerul recidivând și cu metastaze osoase cu fracturi vertebrale.
Cei care doresc să doneze, indiferent de grupa sanguină, se pot prezenta la Centrul de Transfuzie din Slatina, din spatele Policlinicii Vechi.