A fost identificat autorul incendiului din spatele Trezoreriei, care a distrus 9 mașini

723

Polițiștii au identificat autorul incendiului care a cuprins noaptea trecută o clădire părăsită din spatele Trezoreriei, în municipiul Slatina și care s-a soldat și cu distrugerea a 9 autoturisme.

Noaptea trecută, o clădire dezafectată de pe strada Pitești, din municipiul Slatina, aflată în spatele Trezoreriei, a fost cuprinsă de flăcări. Focul a fost stins după câteva ore de către pompieri, producând daune la mai multe autoturisme, parcate în apropierea clădirii. Polițiștii au identificat persoana care a pus focul
,,Din primele verificări, s-a constatat faptul că incendiul ar fi izbucnit ca urmare a focului deschis în spațiu închis. În clădirea dezafectată s-ar fi aflat o persoană fără adăpost, respectiv un bărbat, în vârstă de 62 de ani. Acesta a reușit să iasă din clădire și nu a necesitat îngrijiri medicale.  În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.