VIDEO/ Polițiștii din Olt sunt ajutoarele lui Moș Crăciun, anul acesta, pentru mai multe familii nevoiașe din județ

277

Polițiștii olteni au adus zâmbetul pe chipul mai multor familii din Olt. Aceștia au luat locul ajutoarelor lui Moș Crăciun și au împărțit daruri sufletelor cu posibilități limitate din mai multe localități.

Oamenii legii din Olt au împărțit cadouri, anul acesta, mai multor familii din județ cu posibilități limitate. Ei și-au dorit ca măcar de sărbători să aducă în cât mai multe case bucuria acestei perioade, astfel s-au pus pe împachetat darurile și au pornit la drum cătrei cei mai puțin noroși.

„De generozitate și omenie au dat dovadă polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt –Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară, care, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor din România – DECUS, au onorat o misiune de suflet, fiind mesagerii lui Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe.

Astfel, polițiștii olteni au împachetat cu drag cadouri, constând în dulciuri și produse alimentare pentru aproximativ 20 de copii, dar și pentru un vârstnic cu dizabilități.

Prezența oamenilor în uniformă, însoțiți de darurile lor, au adus zâmbete pe chipurile copiilor și familiilor lor, din localitățile Tia Mare, Izbiceni și Cilieni”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Polițiștii olteni îl vor ajuta în continuare pe Moș Crăciun să împartă cadouri și în alte localități ale județului, unde este nevoie.