UPDATE: Caracaleanul infectat cu COVID, căutat de poliție a fost găsit

557

UPDATE 21 decembrie: Bărbatul a fost găsit în această dimineață, la domiciliul unui alt bărbat din aceeași localitate.

În data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 09:00, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, persoana dispărută a fost identificată la domiciliul unui alt bărbat din aceeași localitate.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind solicitat un echipaj de ambulanță, în vederea internării la Spitalul municipal Caracal.”, a transmis IPJ Olt.

Știre inițială:

Poliţiştii olteni caută de duminică-seara, un bărbat de 31 ani, care în data de 17 decembrie a ajuns la spitalul din Caracal cu simptomatologie COVID. Boala a fost confirmată, însă bărbatul a refuzat internarea.

Un caracalean în vârstă de 31 de ani este de negăsit. Poliția îl caută încă de aseară, după ce dispariția sa a fost anunțată chiar de către fratele său. Acesta ajunsese la spitalul din Caracal cu simptomatologie COVID, iar după recoltarea probelor, testul a iești pozitiv. Individul a refuzat internarea, dar nu a mai ajuns la domiciliu.

„Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 31 ani, care a plecat din Spitalul Municipal Caracal, unde a refuzat internarea și nu s-a mai întors la domiciliu

La data de 19 decembrie a.c., ora 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 17 decembrie a.c., fratele acestuia, PIȚIGOI IONEL TITEL, de 31 ani, din municipiul Caracal, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19 și a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, părul șaten, tuns scurt, poartă barbă și nu are semne particulare”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

La momentul plecării din spital, acesta purta un trening gri cu glugă, o geacă de fâș, căciulă neagră, iar în picioare avea o pereche de ghete negre cu dungă albă pe talpă.

În data de 19 decembrie a.c., Direcția de Sănătate Publică Olt a informat Poliția municipiului Caracal cu privire la faptul că bărbatul, în urma testării din data de 17 decembrie a.c., a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.