Activitatea ALRO suspendată parțial din cauza prețului la utilități

918

Cel mai mare angajator din Slatina, ALRO, are mari probleme pentru a-și continua activitatea datorită prețurilor la utilități. Conducerea ia în calcul suspendarea activității pentru majoritatea secțiilor. Situația dificilă prin care trece societatea va fi prezentată mâine, în cadrul unei conferine de presă, de către liderul Sindicatului ,,Aluministului”.

Creșterea prețurilor la utilități crează mari probleme atât consumatorilor casnici, cât și celor industriali. Majorarea absurdă a prețului la energie electrică și gaze crează probleme deosebite și firmelor mari. Printre acestea se numără și cel mai amre angajator de pe platforma industrială a Slatinei, Alro.

Actualele prețuri la utilități conduce pune firma slătineană în situația de a produce în pierdere. Datorită acestei situații, conducerea Alro ia în calcul închiderea temporară a unor capacități de producție. Situația actuală a firmei slătinene de care depind direct sau indiret mii de familii din zonă va fi expusă mâine, în cadrul unei conferințe de presă, de către liderul Sindicatului ,,Aluministul”. Oamenii se tem că firma ar putea fi închisă și ar rămâne fără loc de muncă.