Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Soţul ei, vizat de un dosar penal de ultraj

59

Soțul senatoarei Diana Șosoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, este vizat de un dosar de ultraj, după ce vineri seară s-a certat în timpul unui interviu cu reporterii italieni de la Rai 1 și l-ar fi agresat pe unul din polițiștii chemati de reporteri. El este audiat luni de procurori.

Au loc audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care instrumentează un dosar penal ca urmare a unui scandal izbucnit în casa Dianei Şoşoacă.

Soţul senatoarei, Dumitru – Silvestru Șoșoacă, este acuzat de ultraj. Informații pe surse din dosarul deschis după ce soțul Dianei Șoșoacă ar fi lovit cu pumnul un polițist venit să aplaneze un scandal izbucnit între senatoare și o echipă de filmare a unei televiziuni din Italia. Dumitru – Silvestru Șoșoacă e audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și conform unor informații pe surse, procurorul de caz vrea reținerea acestuia pentru 24 de ore.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, a anunțat Poliția Capitalei.