15 posturi, scoase la concurs de Direcția de Asistență Socială Slatina

520

Direcția de Asistență Socială Slatina recrutează în această perioadă medici, asistenți medicali, îngrijitor și supraveghetori de noapte. Instituția aflată în subordinea Primăriei municipiului Slatina organizează în vederea angajării două concursuri.

În vederea ocupării posturilor vacante corespunzătoare unor funcții contractuale din cadrul Direcției de Asistență Socială Slatina, instituția organizează concurs în data de 27 decembrie – proba scrisă și în data de 29 decembrie– proba de interviu sau proba practică. 16 decembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor la concursul prin care se fac recrutări pentru 13 posturi: 9 de medic specialist din cadrul Serviciului de Asistență medicală școlară – compartimentul Asistența medicală din unitățile de învățământ, 1 de îngrijitor la sediul direcției și 3 de supraveghetor de noapte din cadrul Biroul de Asistență Comunitară: Centrul de Îngrijire și Igienă Corporală – Adăpost temporar de urgență pentru noapte.
Cel de-al doilea concurs este organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a două posturi de asistent medical principal din cadrul Serviciului de Asistență medicală școlară – compartimentele Asistența medicală din unitățile de învățământ (1 post) și Asistența medicală dentară din unitățile de învățământ (1 post). 9 decembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, proba scrisă fiind susținută pe 20 decembrie, iar interviul pe 22 decembrie.