Vitezoman prins ,,zburând” în depășire cu 158km/h, pe centura Caracalului

218

72 de șoferi au rămas fără permisele de conducere pe drumurile Oltului în această minivacanță, după ce au fost prinși de oamenii legii depășind  limita de viteză. Recordul îl deține un doljean, prins cu un plus de 68km/h față de lmita legală, pe centura Caracalului.

În această minivacanță, polițiștii olteni au aplicat pe drumurile Oltului nu mai puțin de 930 de sancţiuni contravenţionale, din cele 112 permise reținute 72 fiind pentru viteză. Recordul în acest sens a fost înregistrat duminică.

,,La data de 28 noiembrie a.c., la ora 16:09, un tânăr, de 20 de ani, din județul Dolj,  a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal – VO6G, cu viteza de 158 de km/h, într-o zonă unde viteza maximă admisă este de 90 de km/h, având un plus de 68 de km/h. De asemenea, acesta a efectuat o manevră de depășire a altui autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu,, transmite IPJ Olt.

Vitezomanul s-a ales cu o amendă de 1885 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioada de 90 de zile.