Deputatul Grecu: Intrarea la guvernare înseamnă pentru PSD o uriașă responsabilitate

67

România are nevoie de o construcție politică stabilă și coerentă necesară pentru a depăși criza acută din sănătate și economie, apreciază deputatul de Olt Cătălin Grecu.

PSD a intrat la guvernare alături de PNL și UDMR, primul premier în Guvern desemnat de coaliţie fiind Nicolae Ciucă. Partidul va avea ministere importante:  printre care  Finanţe,Transporturi, Muncă, Familie, Apărare, Economie sau Agricultură. Intrarea la guvernare în aceste momente a social-democraţilor este o necesitate, consideră deputatul de Olt Cătălin Grecu.

,,Intrarea la guvernare înseamnă pentru PSD o uriașă responsabilitate pe care suntem obligați să ne-o asumăm. România are nevoie de o construcție politică stabilă și coerentă necesară pentru a depăși criza acută din sănătate și economie.  Nu mai este timp de jocuri politice, este nevoie de o intervenție rapidă pentru redresarea și stabilizarea României.
PSD intră la guvernare sub auspicii grele, dar o face pentru a impune coaliției măsuri sociale imediate menite să sprijine categoriile vulnerabile.
Nu în ultimul rând, un alt palier tratat cu maximă seriozitate și atenție este sprijinirea domeniilor importante pentru dezvoltarea economică a României, precum IT, agricultura, construcțiile sau turismul.”, a transmis parlamentarul oltean.