VIDEO/ FOC la fabrica de mezeluri Spak de la Valea Mare. Pompierii au cerut ajutor de la colegii din Argeș și Vâlcea

2881

UPDATE, ora 16.40: În acest moment acționează peste 60 de pompieri din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș cu 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale pentru intervenție la înălțime,, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe speciale pentru primă intervenție.

ȘTIREA INIȚIALĂ, ora 16.00: Un incendiu puternic a izbucnit la Fabrica de Mezeluri Iulius Spak de la  Valea Mare. Pompierii olteni acționează cu forțe sporite și au solicitat ajutorul colegilor din Argeș și Vâlcea.

Focul a cuprins hala de producție produse din carne a fabricii de mezeluri din comuna Valea Mare. Din primele date, nu sunt anunțate victime.
,,La fața locului acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea.,, anunță Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.