Deputatul Chesnoiu acuză: Cîțu și-a plătit primarii liberali din Fondul de Rezervă al Guvernului

76

Alocarea banilor către primării din Fondul de rezervă al Guvernului cu sume și de 8 ori mai mari pentru administrațiile liberale față de cele conduse de edili de la alte partide este atacată dur de către deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Acesta îl acuză pe Cîțu că și-a plătit astfel din bani publici primarii care l-au votat președinte al PNL.

Guvernul a alocat ieri peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiectele locale, o parte din sumă fiind pentru acoperirea costurilor privind serviciile de asistență socială și de protecție a copiilor, plătite de consiliile județene. Către județul Olt a fost repartizată suma de 15,85 milioane lei. Alocarea pe criterii politice, diferența de fonduri între primăriile liberale și restul fiind foarte mare, l-a determinat pe deputatul de Olt Adrian Chesnoiu să reacționeze dur.

,,Mituitorul Cîțu, lovește din nou!  Pentru primarii PNL –  mita pe 8 ani în avans!  0 lei pentru Municipiul Caracal!  0 lei pentru Municipiul Slatina!

Cîțu și-a plătit primarii liberali din Fondul de Rezervă al Guvernului( adică din banii noștri ai tuturor românilor)pentru a câștiga poziția de președinte al PNL.  Cele mai mari orașe ale județului nostru, Slatina și Caracal, au fost sărite din listă. ZERO lei pentru slătineni,  ZERO lei pentru caracaleni!

O soartă crudă au avut și comune din județ conduse de primari social-democrați care au primit de 8 ori mai puțini bani decât localități similare conduse de liberali.

Probabil Cîțu și-a plătit în avans primarii pentru cei 8 ani de guvernare stabilă și performantă pe care îi promisese românilor!   Bine că am scăpat de el că în 8 ani ne omora pe toți!

Explicația este lesne de înțeles: banii s-au repartizat funcție de apartenența politică a primarilor!

Dar împreună se poate să ne recuperăm România! Un prim pas a fost făcut: demiterea Guvernului Cîțu! Al doilea pas: Alegeri anticipate! Cu cât mai repede cu atât mai bine! Până atunci suntem încă prizonierii guvernării care   a aruncat România în cea mai mare criză din istoria sa democratică!”, a transmis Chesnoiu.

Cum au fost alocați banii primăriilor din Olt:

Oltul a primit aproape 16 milioane lei din Fondul de rezervă al Guvernului. Cum s-au împărțit banii primăriilor