Deputatul Cătălin Grecu: Votul meu a contribuit la înlăturarea celui mai detestat premier; ”Superman” a picat cu un scor istoric!

54

Guvernul condus de Florin Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură. Unul dintre cele 281 de voturi pentru înlăturarea premierului liberal îi aparține deputatului de Olt Cătălin Grecu care a anunțat că astfel a amendat vinovații haosului în care a fost aruncată țara.

Social-democratul Cătălin Grecu a votat ieri moțiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!”. Înlăturarea de la guvernare a premierului liberal este considerată de către deputatul oltean voința românilor pe care-i reprezintă în Parlament. După anunțarea picării Guvernului, Grecu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

,,Unul din cele 281 de voturi date împotriva guvernului Cîțu îmi aparține și a contribuit, în egală măsură, la înlăturarea celui mai detestat premier, de numele căruia se leagă  colapsul din  sănătate, valuri uriașe de  scumpiri, facturi imense la energie și gaze, împrumuturi uriașe, scăderea veniturilor tuturor românilor, chiar și a copiilor sau pensionarilor.

Este un vot care amendează vinovații acestui haos, care îi sancționează pe cei care au luptat prea mult pentru putere, eludând regulile pandemiei și bunului simț, și deloc pentru români.

În plus, este un vot care reprezintă voința tuturor românilor, care au asistat împietriți cum peneliștii își împart funcții sau useriștii își recunosc propria incompetență, în timp ce România geme sub povara facturilor, frigului și întunericului.

”Echipa câștigătoare” a înfrânt! Guvernarea a eșuat, iar acest ”Superman” rupt de realitate, care frizează ridicolul și lipsa de luciditate, a picat cu un scor istoric!”,a transmis deputatul Grecu.