Recrutare online pentru muncă în Finlanda

96

Săptămâna viitoare, angajatorii finlandezi se vor găsi față în față cu românii care doresc să muncească în afara granițelor. Recrutarea online se va face prin  intermediul platformei European Job Days.

Oltenii care doresc să muncească în străinătate pot afla detalii despre oferte de muncă și condiții direct de la angajatori. Eures România anunță că pe 5 octombrie, începând cu ora 10:00, va avea loc pe platforma European (Online) Job Days: https://www.europeanjobdays.eu/, unul dintre cele mai populare evenimente online de recrutare din Finlanda intitulat FINLAND WORKS. Evenimentul de recrutare este gratuit, iar înscrierea pe platformă se face înainte de data evenimentului.

,,La acest eveniment angajatorii finlandezi sunt dornici să recruteze persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în căutare de noi oportunități de angajare,, anunță Eures.

Ofertele de muncă sunt în domeniile: hotel, restaurant, catering; sănătate; industrie metalurgică; construcții: ICT; muncă sezonieră.

Astăzi, prin Eures sunt făcute de către angajatorii din Spațiul Economic European 418 oferte de muncă. În Finlanda sunt oferte pentru: personal curățenie, operator depozit industria lemnului, operator bandă – industria lemnului, operator asamblare – industria lemnului, operator-confecționer măști sanitare, operator procesare carne.

Oltenii interesați de munca în afara granițelor mai pot obține informații despre oferte actuale și condiții de muncă de la consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.