VIDEO/ Bărbatul din Dobrosloveni acuzat că și-a răpit concubina a fost reținut

228
Răpitorul a fost identificat la volanul mașinii pe drumul național ce leagă municipiul Caracal de București

Polițiștii din Caracal au dispus, cu puțin timp în urmă, reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului din Dobrosloveni care în cursul acestei dimineți și-a răpit concubina. Acesta este acuzat de săvâșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea unui ordin de protecție.

După mai multe ore de audieri, în cazul răpirii de la Dobrosloveni, polițiștii au dispus reținerea bărbatului din localitate, pentru o perioadă de 24 de ore. El este acuzat de oamenii legii de săvârșirea mai multor infracțiuni precum cele de lipsire de libertate și încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii au deschis pe numele său un dosar penal, după ce în această dimineață, bărbatul, în urma unei dispute, cu concubina sa, a introdus-o pe femeie cu forța în autoturismul său.

El a fost identificat la volanul mașinii pe drumul național ce leagă municipiul Caracal de București, pe raza comunei Mihăiești.

În urma audierilor, polițiștii au constatat că bărbatul avea interdicție să se apropie de concubina sa ca urmare a unui ordin de protecție emis in luna mai, pentru 6 luni, de Judecătoria Caracal.