Accident într-o localitate din Olt. Doi copii și o femeie au ajuns la spital

692
Sursa: Info Trafic Slatina
Sursa: Info Trafic Slatina

Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs în această dimineață pe Drumul Județean 677, în afara localității Pleșoiu. O femeie și cei doi copii cu care se afla în mașină, în vârstă de 2 și respectiv 4 ani au fost transportați la SJU Slatina pentru îngrijiri medicale.

Un accident rutier cu patru persoane implicate s-a produs în această dimineață pe Drumul Județean 677, la ieșire din localitatea Pleșoiu. Trei persoane au fost rănite în urma impactului printre care doi copii minori.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 2 autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani și un alt autoturism condus de o femeie, în vârstă de 28 de ani, în care se mai aflau 2 minori, în vârstă de 2 și 4 ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul Poliției Olt.

În urma evenimentului, femeia și cei 2 minori au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.