Vitezoman, oprit la Scornicești de polițiști. Circula cu 120km/h

201

11 permise au fost reâinute în această dimineață de către polițiltii olteni pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50km/h. Recordul aparține unui craiovean.

Polițiștii olteni au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc vehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, în valoare totală de 27.260 lei.

De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere, dintre acestea 11 pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50km/h şi 3 pentru alte abateri, fiind retrase şi 3 certificate de înmatriculare. Recordul de viteză aparține unui craiovean. Bărbatul de 52 ani a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Scornicești, cu viteza de 120 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.
,,Cu ocazia verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul are expirată asigurarea auto obligatorie.  Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. De asemenea, au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.