Femeie violată într-o cameră de hotel de 3 stele. Agresorul a intrat peste ea la duș

682

O femeie a fost violată noaptea trecută, într-o cameră de hotel unde era cazată, de către un bărbat care a dat buzna peste ea. Din primele informații, se pare că bărbatul nu era cazat la hotelul în care ar fi comis fapta și nici nu se cunoștea cu victima.  Acesta a fost prins la scurt timp de către polițiști și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

O femeie a fost violată într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca, în timp ce făcea duş. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, când individul a dat buzna peste femeia în vârstă de 49 de ani, din Spania, dar cu domiciliul în Cluj-Napoca.

Aceasta ar fi lăsat uşa camerei deschisă, motiv pentru care tânărul a reuşit să intre în cameră fără nicio problemă. Agresorul a intrat apoi în baie, acolo unde a găsit-o pe femeia care făcea duş.

Tânărul în vârstă de 25 de ani i-a smuls femeii telefonul mobil din mână pentru a o împiedica să sune la numărul unic de urgenţă 112, apoi a smuls cablul telefonului fix din cameră, a imobilizat-o pe femeie şi a violat-o.

Victima nu a vrut inițial să se prezinte la IML și a refuzat să depună plângere la poliție, însă ulterior s-a răzgândit.

Totul s-a întâmplat în noapte de 14 spre 15 august 2021, iar femeia a sunat la Poliţie după ce a reuşit să scape de invidid. Mai mult, acesta ar fi reuşit să intre în hotel în momentul în care niciun angajat nu se afla la recepţie.

De asemenea, poliţiştii au anunţat că hotelul nu este supravegheat video.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliţiei.