Și-a omorât copilul de 4 ani, răsturnându-l cu mașina într-un pârâu împreună cu alți trei frați minori

617

O femeie fără permis și-a ucis copilul de 4 ani după ce mașina pe care o conducea spre Băile Herculane, în care se mai aflau trei minori, s-a răsturnat într-un pârâu.

Azi, un copil în vârstă de 4 ani a murit în urma unui accident de mașină, în localitatea Cornereva, județul Caraș Severin după ce mașina în care se afla cu cei trei frați ai săi, toți minori, s-a răsturnat într-un pârâu de pe marginea DJ 608. Mașina era condusă de mama copiilor, de 27 de ani. Tânăra nu deținea permis de conducere.

„Astăzi (sâmbătă n.red.), la ora 12,00, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe DJ 608. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat un autoturism răsturnat într-o pârâu de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva. Ulterior a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceştia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, se arată în comunicatul transmis de către reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Ceilalţi trei minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier. Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.