Centrul de vaccinare DIN MAȘINĂ, închis la Slatina pe caniculă. Cei care doresc să se imunizeze, trimiși la Strehareți

150

Județul Olt se află sub Cod Portocaliu de caniculă și disconfort termic până pe 1 august, iar pentru a nu afecta sănătatea celor care doresc să se imunizeze în aeastă perioadă, singurul centru în aer liber deschis în județ a fost închis.

3.785 de persoane s-au imunizat anti-covid până ieri la Slatina, la singurul centru de vaccinare DIN MAȘINĂ. Dintre acestea, 1.961 persoane au ales serul Pfizer BioNTech, iar 1.824 persoane cel d ela Janssen – Johnson & Johnson. De azi, cei care doreau să se imunizeze nu mai pot beneficia de serviciile  acestui centru, îcnhis pe perioada de caniculă.

,,Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea activității Centrului de vaccinare de tip drive-through din municipiul  Slatina, str. Crizantemei (parcarea Parcului Tineretului) pe perioada avertizării Cod Portocaliu. Cetăţenii care doresc în această să se vaccineze se pot deplasa la unul din cele trei centre de vaccinare de la Colegiul Naţional Agricol „Carol I” din municipiul Slatina, str. Strehareţ, nr. 150, Slatina, jud. Olt”., a anunțat Prefectura Olt.

În ultimele 24 de ore, în județ s-au vaccinat  254 d epersoane, până acum fiind imunizați complet 74.535 olteni.

Potrivit DSP Olt, au fost realizate 144.723 doze , din care: 114.048 Pfizer  BioNTech, 12.277 Moderna, 11.076 AstraZeneca și  7.322 Janssen – Johnson & Johnson.