VIDEO-A fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului răsturnat cu barca la Corabia

4587

Salvatorii olteni au găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani care duminică după-amiază s-a răsturnat cu barca de agrement pe Dunăre, la Corabia. Acesta plutea lângă o geamandură, pe raya comunei Gârcov, la circa 12,5km de locul accidentului naval.

După căutări efectuate de pompieri și scafandri olteni, în sprijinul cărora au venit și colegii din Mehedinți, Dolj și Teleorman, a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în apele Dunării după ce ambarcațiunea cu care se plimba împreună cu 8 prieteni s-a răsturnat.

,,Trupul neînsuflețit al bărbatului căutat în Dunăre, în zona localității Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5km de locul în care a fost găsită barca, în aval,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Oamenii legii au stabilit că în accidentul naval a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente, iar cea de-a noua persoană, un tânăr de 21 de ani, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orășenesc Corabia.
Potrivit IPJ Olt, conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.