Încă o administrație rurală din Olt apelează la „spionajul” ochilor electronici

807

Încă o comună din Olt este supravegheată video, administrația locală punând astfel gând rău hoților și celor care nu respectă legea și proprietatea semenilor.  De aproape trei săptămâni de zile, orice mișcare din comună nu scapă de ochii electronici.

Condusă de către primărița Marijana Trepăduș, comuna Șopârlița se poate lăuda că este supravegheată video 24 de ore din 24.

,,Având în vedere Legea nr.333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor bunurilor, valorilor și protecția persoanelor , Primăria Comunei Șopârlița a implementat un proiect de monitorizare și supraveghere video,format din 11 camere de supraveghere de cea mai înaltă tehnologie care au rolul de a înregistra non-stop localitatea noastră.Incepând cu data de 07.07.2021, putem spune că locuitorii comunei se pot simți mai în siguranță”, a anunțat Primăria Șopârlița.

Localitate reînființată în 2004 prin reorganizarea comunei Pârșcoveni este formată numai din satul de reședință și are, potrivit ultimului recensământ, din 2011, o populație de 1.279 de locuitori.