Moarte suspectă: Un tânăr a fost găsit împușcat în gât, în propria mașină

854

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit marți seara împușcat în gât chiar în interiorul mașinii sale. Potrivit poliției, ar fi vorba despre o sinucidere, tânărul nefiind victima vreunei infracțiuni. Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest.

Un tânăr din județul Neamț a fost găsit marți seara fără suflare, împușcat mortal în gât, în propria mașină. Până la această oră nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, nici familia sa neavând explicații în acest sens.

Potrivit IPJ Neamț, bărbatul în vârstă de 30 de ani lucra ca armurier la magazinul tatălui său și era deținător legal de permis portarmă.

Tânărul s-a sinucis marți seară, în jurul orei 20.00, în interiorul mașinii sale, care se afla în zona unui parc central din localitate. Arma cu care și-a curmat viața era un pistol Carpați de calibrul 7,65 mm.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.