Două sate din Olt rămase fără apă. Când se va relua alimentarea cu apă

171

Două sate din comuna Vulturești au rămas, astăzi, fără alimentare cu apă din cauza unei avarii. Echipa Companiei de Apă Olt intervine la această oră pentru remedierea problemei.

Apa din satele oltene Dienci și Vlăngărești, din comuna Vulturești este oprită la această oră din cauza unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă. Echipa CAO intervine pentru remedierea cât mai rapidă a problemei și pentru ca serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali.

„Compania de Apă Olt intervine, la această oră, pentru remedierea avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe Strada Draghia, comuna Vulturești.
Furnizarea serviciului de alimentare cu apă va fi oprită în satele Dienci și Vlăngărești, în intervalul orar 11.30- 15.00.
Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali.
Având în vedere că este vorba de o avarie, oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme”, au transmis reprezentanții CAO.