Mesajul lui Aliman: Mă înclin acelor persoane care au fost alături de mine

649

După anunțarea rezultatelor alegerilor parțiale de ieri de la Deveselu, pierzătorul Marius Aliman a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături, acuzând totodată ,,mașinăria” vizelor de flotant, pe care o consideră cauza eșecului său.

Marius Aliman nu va continua munca tatălui său, Ion Aliman, decedat în campania alegerilor locale din toamnă, după 8 ani în fruntea comunității deveselene. O va face verișorul regretatului edil, social-democratul Nicolae Dobre, care a câștigat în fața candidatului PNL.

Pierzător al alegerilor, Aliman a transmis un mesaj pe pagina de socializare, prin care le mulțumește celor care i-au fost alături în această cursă.

,,Doresc ca proiectele de suflet ale tatălui meu să se realizeze!  În urma scrutinului de ieri, am primit un număr de 806 voturi iar contracandidatul meu 924, diferența fiind de 118 voturi.

 În ultima lună, pe raza comunei Deveselu, au fost efectuate un număr de peste 140 de vize de flotant!  Matematic vorbind, în lipsa acestor vize de flotant aș fi câștigat. De asemenea, au mai existat 144 de voturi la urna specială, iar majoritatea acestora au fost împotriva mea. ( nepăstrându-se proporționalitatea din secții).

Mulțumesc și mă înclin celor 806 persoane care au fost alături de mine și care m-au votat cu sufletul!

 Nu regret absolut nimic, am dus o luptă grea, o luptă din suflet pentru a realiza ceva pentru comuna Deveselu! Mulțumesc echipei cu care am lucrat în perioada campaniei, oameni care mi-au fost alături necondiționat, oameni onești, oameni simpli, oameni pe care îi consider prieteni de suflet!

Familia mea a câștigat!!! Având mai mult timp la dispoziție, decât în postura de primar, așa cum mi-a cerut tatăl meu, voi avea grijă de copii mei, de soția mea, mama și bunica mea, persoanele pe care le iubesc cu toata ființa mea! ! !

 Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și toată încrederea acordată! Al vostru, Marius Aliman !”, este mesajul transmis de candidatul PNL.