O locuință din Slatina a ars din temelii. Nicio persoană nu a fost rănită

106

O locuință din Slatina a ars din temelii în această după-amiază. Echipele de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit in această după-amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o locuință pe strada Basarabilor din Slatina. A fost nevoie de o oră și jumătate pentru a lichida focul. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Incendiul ar fi izbucnit de la o țigară.

 

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au acționat în municipiul Slatina, strada Basarabilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La sosirea echipajelor, casa, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat. 

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate. Pe timpul intervenției a fost evacuată și o butelie de aragaz, care prezenta pericol de explozie. 

În urma incendiului, locuința și bunurile din interior au fost distruse. 

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător”, se arată într-un comunicat al ISU Olt.