TRAGEDIE în sportul românesc. Campionul României, ucis de viitura din Slănic Moldova. Prietenul său a fost salvat

1070

Campion naţional de off-road Adrian Cernea a a murit, cu puțin timp în urmă cu puțin timp în cadrul unei etape a Campionatului Naţional, desfăşurată la Slănic Moldova. Mașina în care acesta concura alături de prietenul său Alex Tache a fost luata de o viitură creată pe un afluent pârâului Oituz.

‘Echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinşi de o viitură. Maşina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform Comisiei Naţionale de Off Road”, se arată într-un comunicat al federației române de Automobilism Sportiv.

Concursul a fost întrerupt imediat şi în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la faţa locului, cât şi cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos de locul în care mașina răsturnată a fost găsită