Fetiță de 5 ani, decedată după ce a căzut din leagăn. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă

776

Tragedie într-o familie din Olt. O fetiță de doar 5 ani a murit la spital după ce ar fi căzut dintr-un leagăn. Incidentul s-a petrecut în această dimineață în curtea locuinței. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

O copilă de doar 5 ani din orașul Potcoava a căzut în această dimineață dintr-un leagăn aflat în curtea casei sale. Fetița a fost preluată în stare de inconștiență la spital de către o ambulanță, dar din păcate medicii nu au mai putut să o salveze și fetița a decedat. 

„La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența. 

Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

În acest caz, polițiștii din orașul Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuând activități în vederea stabilirii împrejurimilor în care a avut loc incidentul.