Dublă crimă: soț și soție uciși fără milă de un recidivist

10933

O dublă crimă a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Satu Mare. Un bărbat de 88 de ani și soția acestuia de 76 de ani, au fost uciși în casa lor de un recidivist. Agresorul a violat-o pe femeie și apoi a omorât-o. Trupurile neînsuflețite au fost găsite în dimineața zilei de vineri. 

Doi soți, un bărbat în vârstă de 88 de ani și o femeie în vârstă de 76 de ani au fost uciși cu sânge rece, în noaptea de joi spre vineri, de un recidivist chiar în propria locuință dintr-o localitatea din Satu Mare.  

Suspectul este un bărbat de 42 de ani care a mai fost condamnat în trecut. Înainte de a-i lua viața bătrânei, agresorul se pare că ar fi violat-o mai întâi.  

„La data de 18 iunie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani. La fața locului, s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă”, a transmis IPJ Satu Mare într-un comunicat. 

Agresorul ar fi intrat noaptea în locuința celor doi, ar fi violat-o pe femeie și apoi i-a omorât în mod brutal pe cei doi soți. Bărbatul a mai fost condamnat pentru viol și a stat în închisoare în urmă cu câțiva ani. Același bărbat ar mai fi bănuit de un alt viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani. 

Suspectul de crimă a fost prins în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Târșolț. 

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți.