Aproape 50 de viitori polițiști au depus jurământul azi la sediul IPJ Olt

2794

Promoția de elevi mai 2021 – martie 2022 ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina a depus azi jurământul. Aflați în practică la polițiile din județul Olt, aproape 50 de viitori oameni ai legii au depus jurământul la sediul inspectoratului județean.

În această dimineaţă, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, 47 de elevi ai Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, seria mai 2021-martie 2022, au depus Jurământul militar.

,,Elevii se află în această perioadă dislocaţi la unităţile teritoriale, unde, în perioada 31 mai – 2 iulie vor desfăşura stagiul de practică. Cu ocazia depunerii Jurământului militar, Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt i-a felicitat pe viitorii poliţişti, le-a transmis să nu uite niciodată promisiunea solemnă pe care au facut-o astăzi şi să-şi desfășoare activitatea profesională cu responsabilitate și în deplin respect față de lege. Le adresăm tinerilor elevi felicitări pentru depunerea Jurământului militar şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională inițială!”, transmite Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Astăzi, și ceilalți colegi ai elevilor au depus jurământul. În frunte cu Garda Drapelului, pe ritm de fanfară, defilarea promoției de elevi mai 2021 – martie 2022 ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina a fost transmisă în direct de Poliția Română pe pagina de socializare.