Norvegienii caută 50 de lucrători în cea mai mare fabrică de crabi din Europa

354
Imagine cu rol ilustrativ

Oltenii care-și caută un loc de muncă în afara granițelor țării au, în această perioadă, o ofertă din partea unui angajator din Norvegia, pentru a munci în cea mai mare fabrică de crabi din Europa, situată în portul de pescuit Hitra.

O companie norvegiană caută 50 de muncitori români în producția de crabi, pentru sezonul 28 iunie- 20 noiembrie 2021. Joburile presupun sacrificat, procesat, ambalat crabi, pentru a fi vanduți pe piața internațională. Oltenii interesați se pot adresa consilierului Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, dacă îndeplinesc condițiile cerute de angajatorul străin: calificare, experiență profesională, permis de conducere și propria mașină- avantaj, cunoașterea limbii engleze la nivel de comunicare.

Se oferă un salariu de 189,30 NOK brut/oră (echivalentul a 18,80 euro brut/oră), compania ajută cu închirierea camerelor (chiria fiind de cca 320 euro de persoană/lună) are propria cantină (4,65 euro/zi), oferă acces gratuit la piscină și centru de fitness.

Termenul limită pentru aplicare este 16 iulie. Cererile sunt luate în considerare în mod continuu.