După aproape 2 ani de pauză, Untold reia organizarea festivalului

78

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivaluri, fără a exista limită de capacitate. Organizatorii festivalului Untold au anunțat că evenimentul va avea loc în toamnă, în perioada 9-12 septembrie. Acesta este primul mare festival din Europa anunțat pentru acest an.

Festivalul Untold deschide lista marilor evenimente anunțate în Europa, până în acest moment. După aproape 2 ani de pauză, Guvernul a dat undă verde la distracție, astfel că organizatorii au decis că evenimentul se va desfășura între 9 și 12 septembrie.

„Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri organizate în întreaga lume și printre puținele evenimente de acest gen, de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

„UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză. Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii”, se mai arată în comunicat.

La ultima ediție a festivalului, cea din 2019 au participat peste 375.000 de persoane.