13 primării din Olt și Argeș au trimis nota de PROTEST la CNAIR, amenințând cu BLOCAREA DN67B

363

După memoriul depus la DRDP Craiova privind starea impracticabilă a DN 67B ce leagă Piteștiul de comuna Scoarța, primarii revoltați că de 11 ani autoritățile cu atribuțiii de administrare a drumurilor naționale îi tot mint că dau ordin de începere a lucrărilor de reabilitare au trimis o notă de protest și la CNAIR, amenințând cu blocarea drumului.

Numărul edililor din Olt și Argeș nemulțumiți că așteaptă de 11 ani să fie reabilitat drumul național ce leagă Piteștiul de comuna Scoarța, ajuns acum într-o stare deplorabilă, a ajuns la 13. Edilul comunei oltene Sâmburești, Iulian Preda, care i-a mobilizat pe colegi să reacționeze pentru a schimba situația, a anunțat că memoriul primarilor a ajuns și la CNAIR.

,,Am depus la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere București Memoriul comun al localităților Sâmburești, Dobroteasa, Leleasca, Făgețelu, Spineni, Topana, Vulturești, Vitomirești, Verguleasa, Vedea, Poiana Lacului, Moșoaia și Uda, din județele Olt și Argeș, cu privire la Drumul Național 67 B, înregistrat sub numărul 42735/26.05.2021.  Sperăm că această catastrofă a sudului României denumită, optimist, DN 67 B va găsi rezolvare!”, a anunțat primaru Preda.

Starea deplorabilă a acestui drum distruge autoturismele care-l străbat, pune în pericol viața șoferilor și impiedică demersurile de dezvoltare a localităților străbătute.  Dacă CNAIR nu va interveni în vederea îmbunătățirii acestui drum, edilii iau în calcul să-l blocheze.

Imagini și mai multe informații despre starea acestui drum, în știrile Realitatea Oltului:

Primari din două județe, deciși să blocheze un drum național