Coloane de mașini spre litoral și munte. Petrecerile pe plajă au fost reluate

27

În primul week-end de relaxare a restricțiilor, turiștii au luat cu asalt litoralul românesc, petrecerile revenind la Mamaia și Vama Veche. Traficul pe Autostrada Soarelui este intens.

Fără a mai fi obligați să poarte masca de protecție și să intre devreme seara în locurile de cazare, românii s-au îngrămădit pe litoral să simtă briza mării și să petreacă. La Vama Veche, stațiunea s-a reîntprs la normalitate, plaja fiind plină, iar cei care doresc să rămână și seara după ora 22.00 au motiv de bcuurie.  Se va auzi din nou muzică, până în zori, iar terasele vor funcționa mai mult, până la ora 24:00.

Traficul este  intens pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral. Centrul Infotrafic anunță că s-au format coloane de maşini de 1 – 2 kilometri, din cauza restricțiilor de circulație.Pe autostrada A2 București – Constanța s-a format o coloană de mașini care oscilează între 1 și 2 kilometri pe sensul către litoral, în zona lucrărilor de la Cernica, unde circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență.

Coloane de mașini sunt și spre munte, pe DN 1, în Comarnic și Bușteni,  Pe DN 1 Ploiești – Brașov, în Comarnic s-a format o coloană în mișcare pe aproximativ 3 kilometri, pe direcția către Brașov. În Bușteni coloana este intermitentă, în mișcare, pe 2 kilometri, pe direcția către Brașov. În Sinaia, Azuga și Predeal traficul este normal.