Angajări masive în domeniul construcțiilor în Olt

366

Cele mai multe angajări din această perioadă în județul Olt se fac în domeniul construcțiilor, de către o firmă din Slatina. Aceasta angajează mai mulți muncitori necalificați, recrutarea fiind realizată în termen scurt, până pe 12 mai. În acest moment, la nivelul județului se fac angajări și în alte domenii prin intermediul Agenției Județene  pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Una dintre cele mai mari societăți de construcții din județul Olt, Grup Primacons SRL Slatina, își caută angajați. Este vorba de peste 100 de locuri vacante pentru diverse posturi precum muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie.

În funcție de postul optat se cere școală generală și școală profesională, experiență de până în 3 ani sau fără experiență pentru posturile de muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții.

Deși cea mai mare ofertă, aceasta nu este singura din județ. Angajatorii oferă prin intermediul Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Olt locuri de muncă în diverse domenii.