Închis și marți după Paște la centrele de relații cu clienții CEZ și Distribuție Oltenia

81

Din Vinerea Mare, 30 aprilie, până pe 3 mai, inclusiv, este închis în instituțiile publice, fiind zile libere la nivel național. De asemenea, funcționează după program special de sărbătoare și operatori și agenți economici, cu excepția celor care trebuie să asigure continuitatea în procesul de producție sau alimentare. În plus față de cele 4 zile, furnizorii de energie electrică CEZ Vânzare și Distribuție Oltenia anunță liber pentru angajații din centrele de relații cu clienții și în ziua de marți, 4 mai.

Oltenii care au contracte încheiate cu CEZ și Distribuție Oltenia trebuie să știe că până pe 5 mai nu se vor putea adresa centrelor de Relații cu Clienții. ,,CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 30 aprilie – 04 mai 2021, reluându-și activitatea în data de 05 mai 2021. Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 30 aprilie și 03 mai 2021 ca și zile libere la nivel național. Pentru ziua de 04 mai 2021, a treia zi de Paște, furnizorul CEZ Vânzare va acorda zi liberă plătită, conform CCM,, a transmis operatorul.

,, Pentru ziua de 04 mai 2021, a treia zi de Paște, operatorul Distribuție Oltenia va acorda zi liberă plătită, conform CCM. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în perioada 30 aprilie – 04 mai 2021.,, a transmis și celălalt furnizor de energie.

Astfel, începând cu data de 05 mai, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Slatina și Caracal. Furnizorul de energie electrică îi atenționează pe clienți că trebuie să se programeze înainte de a se deplasa la centrele de relații publice.

Înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.