Senatorul Voiculescu, în urma maratonului vaccinării: ,,Libertatea vine o dată cu responsabilitatea!”

245
Senatorul Voiculescu s-a vaccinat la debutul campaniei, în ianuarie, îndemnând prin propriul exemplu oltenii să se imunizeze

Mii de persoane s-au imunizat în cadrul maratonului de la Timișoara. În urma succesului campaniei ce va continua în București, apoi și în alte localități din țară, senatorul de Olt Liviu Voiculescu a transmis un îndemn către toți factorii de răspundere, de la guvernanți până la clerici și primari, să se implice activ pentru organizarea și accelerarea procesului de vaccinare a populației.

Maratonul vaccinării de la Timișoara, demarat vineri, s-a soldat cu 6.722 de persoane vaccinate.  Medici, asistente și voluntari au muncit fără oprire trei zile, iar exemplul lor va fi urmat și în alte orașe din țară. Vaccinarea s-a făcut fără programare, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer. Urmează Maratonul Vaccinării de la București în perioada 7-9 mai.

În urma succesului acțiunii, liderul PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, îndemană la responsabilizare. “Relaxarea măsurilor adoptate de Guvern pentru a reduce numărul infectărilor și întoarcerea la normalitate este ceea ce ne dorim cu toții. Imaginile responsabilității pe care le-au oferit în ultimele zile românii care au format cozi uriașe la centrele de vaccinare amenajate sau în regim drive-through constituie o dovadă în plus că românii înțeleg că imunizarea prin vaccin este singura soluție pentru a scădea incidența virusului. Tocmai de aceea, este necesar ca toți factorii de răspundere, de la guvernanți până la clerici și primari, să se implice activ pentru organizarea și accelerarea procesului de vaccinare a populației, inclusiv în zonele rurale și a micilor orașe. Libertatea vine o dată cu responsabilitatea!”, transmite Voiculescu, pe pagina de socializare a PNL Olt.