Deputatul Florin Barbu: Câți români trebuie să mai moară ca să plece Vlad Voiculescu?

159

Viitorul României, cu Voiculescu în fruntea Ministerului Sănătății, este unul sumbru, consideră deputatul de Olt Florin Barbu. Social-democratul a postat pe pagina de socializare o declarație, considerând că Voiculescu ar trebui să plece din fruntea ministerului. Totodată, parlamentarul oltean face apel la colegi să voteze cea de-a doua moțiune.

 

,,Cei trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș care au murit, ieri, după ce s-a oprit instalația de oxigen, sunt ultimele victime ale ministrului Vlad Voiculescu! Încercarea de musamalizare a acestei tragedii și condoleantele transmise, la șapte ore de la tragedie, arată că acest individ nu are pic de umanitate.
Românii mor – 25.000 de Covid COVID, 24 de pacienți în incendiul de la Institutul “Matei Balș”, plus alte mii de oameni care nu au avut acces la asistență medicală pentru că spitalele au fost transformate în unități COVID, deși toată Europa a renunțat la aceast lucru.
În spatele privirii blajine și a vocii tremurânde, de adolescent timid, se ascunde un adevărat monstru care da afară bolnavii din spitale pentru a bloca transplantul în România!
Avem deja două spitale – “Sfânta Maria” și “Foișor” unde nu se mai pot face astfel de interventii chirurgicale pentru că au fost transformate în unități COVID. Iar în tot acest timp, spitalele mobile din Pipera, Letcani și Bacău stau închise.
Viitorul României, cu Voiculescu în fruntea Ministerului Sănătății este unul sumbru. De aceea, fac apel la toți colegii mei parlamentari să voteze a doua moțiune împotriva lui Voiculescu și să oprim șirul morților,, a postat Barbu pe pagina de socializare.