Cioban din Rusănești, căutat de poliție după ce a dispărut de la stână

302

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută un bărbat, în vârstă de 52 de ani, care ar fi plecat de la o stână din comuna Rusănești și nu a mai revenit.

Polițiștii olteni sunt din nou în alertă și caută, de data aceasta, un bărbat dispărut de la o stână din Rusănești. La acțiune participă, alături de polițiștii secției rurale și de la investigații criminale,  jandarmi și pompieri.
,,În această dimineață, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizaţi de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Rusănești, cu privire la faptul că TREPĂDUȘ VIOREL, îngrijitor la o stână din comuna Rusănești, ar fi plecat de la locul unde își desfășura activitatea și nu a mai fost văzut. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Corabia  și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. A fost solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab „Olt.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
 TREPĂDUȘ VIOREL prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, poartă mustață, păr grizonant. Se presupune că acesta purta o geacă neagră din piele, pantaloni de trening, cizme de cauciuc și fes negru.
 Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție!