Stomatologie GRATUITĂ pentru elevii Școlii Poboran Slatina. Cabinetul modern așteaptă inaugurarea

127

În curând, în Slatina se va înființa cel de-al șaptelea cabinet școlar stomatologic, menit să ofere servicii dentare gratuite elevilor. Acesta va funcționa în cadrul Școlii Gimnaziale George Poboran.

Școala George Poboran va fi a treia unitate de învățământ gimnazial din municipiu dotată cu cabinet medical stomatologic. Conducerea școlii a anunțat inaugurarea în curând a unui cabinet modern, dotat cu aparatura necesară.

,,Continuăm mordernizarea și dotarea școlii. Începând cu acest an, Școala Gimnazială George Poboran va pune la dispoziția elevilor un cabinet stomatologic, care va oferi servicii gratuite acestora, întrucât ne pasă de sănătatea lor. În curând îl vom inaugura. Ne dorim elevi care sa fie mereu veseli și să aibă un zâmbet frumos. Mulțumim tuturor colaboratorilor care ne-au susținut pentru realizarea acestui proiect!ʺ, a anunțat conducerea școlii.

Rețeaua de cabinete medicale școlare din Slatina cuprinde  6 cabinete stomatologice, la : Colegiul Ion Minulescu, Colegiul Radu Greceanu, Liceul Teoretic Nicolae Titulescu, Liceul Alexe Marin, Școala Gimnazială Eugen Ionescu și Școala Gimnazială nr.1. Acestora și se adaugă 25 de cabinete medicale la școli și grădinițe din municipiu.