IMAGINI/ Polițiști din Olt PROTESTEAZĂ în Capitală

343

 Polițiști de la sindicatele DECUS, SIDEPOL, ROPOL, MERIDIAN, UNIPOL, SPD protestează în acest moment în Capitală. La acțiunea de pichetare a MAI și Guvernului participă și delegați din județul Olt.

Polițiști din Olt au luat azi drumul Capitalei pentru a se alătura colegilor din șase organizații sindicale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (DECUS, SIDEPOL, ROPOL, MERIDIAN, UNIPOL, SPD), în continuarea acţiunilor de protest. Sunt organizate două proteste: începând cu ora 11.00 la sediul M.A.I., urmat de un marş către Guvern la ora 12.00 şi pichetarea Guvernului până la ora 14.00, la care participă poliţisti din judeţele Dolj, Olt, Bacău, Dâmboviţa, Caraş Severin, Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Ilfov, cât şi rezervişti M.A.I.

Oamenii legii sunt nemulțumiți de  măsurile luate de către Guvernul României, în ultima perioadă, prin: înghetarea sporurilor si salariilor bugetarilor; eliminarea decontării serviciilor turistice; neindexarea pensiilor de serviciu pentru militari, conform ultimelor ordonanțelor de urgență emise în acest sens.

Potrivit liderului Decus Olt, Romică Dumitru, participant azi la acțiunile de protest, județul Olt este reprezentat de o delegație de  25 de oameni ai legii.

VIDEO acțiune:

https://www.facebook.com/100000319429438/videos/3902446306442645/