Indicatorii tehnico-economici ai proiectului privind transportul naval în portul Corabia, APROBAȚI prin Hotărâre de Guvern

299

Proiectul de reabilitare a Portului Corabia a intrat în linie dreaptă. Pentru investiția generatoare de locuri de muncă, ce ar putea aduce numeroși turiști în zonă și impulsiona agenții economici pentru noi investiții, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici.

Autoritătile au demarat încă de anul trecut procedurile pentru reabilitarea și modernizarea Portului Corabia, iar acum putem spune că Proiectul „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport naval în porturile din afara rețelei TEN-T – Port Corabia” a intrat în linie dreaptă. Vestea bună este data de către corăbianul Gabriel Stanciu, director adjunct al ANL, implicat activ în proiectul privind modernizarea și reabilitarea portului din localitatea natală încă de când a îndeplinit funcția de consilier al ministrului Dezvoltării.

,,Indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport naval în porturile din afara rețelei TEN-T -Port Corabia” au fost aprobați prin hotărâre de Guvern! Acum un an acest proiect părea irealizabil pentru mulți dintre dumneavoastră, însă astăzi mă bucur de faptul că mi-am ținut promisiunea!  Sprijinul domnului  Senator Liviu Dumitru Voiculescu- Președinte PNL OLT  este esențial pentru olteni iar împreună vom reuși să dezvoltăm județul nostruʺ, declară Gabriel Stanciu.